Zeespaghetti 'favoriet'

4 porties

15 min.

Een ‘recept’ van enthousiaste zeewiergebruikers.

Lekker stukje vlees of vis en, naast de worteltjes, boontjes, broccoli, erwtjes, … kort verwarmde zeespaghetti. Breng het geheel op smaak met een beetje nootmuskaat.

  • Makkelijk, en
  • erg lekker

Vaker zeewier eten? Zo makkelijk kan het zijn!

Ingrediënten

  • zeespaghetti
  • vlees of vis
  • doperwten
  • worteltjes
  • boontjes
  • bloemkool
  • nootmuskaat

Werkwijze

  1. Bereid de zeespaghetti als omschreven op de verpakking.
  2. Bereid vlees/vis en groenten zoals je gewend bent.
  3. Verdeel alles over bord(en), met op elk bord ook een schepje zeespaghetti.
  4. Bestrooi met nootmuskaat naar smaak.
Scroll naar boven